maanantai 19. elokuuta 2013

Pohjattomasti bitsejä, unohdettuja projekteja


Kävin nopeasti ulkovarastossa. Tai siis piti käydä nopeasti. Reissussa venähti tunti.

Aloin kaivella ja kauhistella. En edes muistanut sitä valtaisaa aloitettujen armeijaprojektien, showcasemehusteltujen nappien ja heräteostosten määrää. Maalaamatonta metallia ja kuttaperkkaa silmänkantamattomiin. Ja minä kun muistelin, että iso osa figu-tavarasta olisi hävinnyt, hävitetty tai muuten vaan tuhottu erinäisissä muutoissa vuosien varrella. Saattaa pitää paikkansa, mutta näky oli silti hämmästyttävä. Mieleen palasivat monet reissut Puolenkuun peleihin ja monta verkkokauppaklikkiä, lukuisia suunnitelmia jotka eivät koskaan ole toteutuneet.

Päätin olla tällä kertaa järkevämpi. Uutta ei osteta, ennen vanhojen projektien valmistumista. Näitä nappeja en ikinä tule tarvitsemaan, mutta uusissa hankinnoissa olen suunnitelmallisempi.

Oli joukossa sentään jotain valmistakin. PKP:n vitriinissä olleet Taut, tai ainakin niiden sisaret. En muista olenko hakenut vitriineistä nappini pois. Sattuuko joku muu muistamaan paremmin?





Pala kovia kokenutta Bretonnia. Tästä kaiketi saisi varsin pelikelpoisen.



Sälää silmänkantamattomiin
















4 kommenttia:

  1. Hatun nosto, jos saat pidettyä sisäiset demonit kurissa, etkä osta mitään uutta ennen vanhojen projektien valmistumista.

    Tämän harrastuksen ehkä kirotuin osuus on visioinnin muuttuminen ostetuiksi metalli/hartsi/muovikasoiksi joiden kohdalla visiointi senkun jatkuu ilman, että yksikään maalipurkki edes aukeaa ja kohta huomaa ostaneensa lisää :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sitä varmasti joitain lipsumisia sattuu, mutta pääsääntöisesti kyllä. Kun tietää maalaamiseen käytettävissä olevan ajan olevan varsin rajallinen, houkutukset alkavat muuttua vähän sekundäärisiksi.

    Tosin jos aloittaa jompaan kumpaan GW:n pääpeliin uuden armeijaprojektin ja löytää peliseuraa niin hmm... Repsahduksia voi sattua hyvinkin nopeasti :D

    VastaaPoista